Kešu v bílé čokoládě a kokosu
Pražené kešu ořechy v kvalitní bílé čokoládě a kokosu. Objevte novou úžasnou kombinaci výběrových ořechů kešu, kvalitní bílé čokolády a pravého kokosu.
Kešu v kvalitní bílé čokoládě a kokosu
Pražené kešu ořechy v kvalitní bílé čokoládě a kokosu. Objevte novou úžasnou kombinaci výběrových ořechů kešu, kvalitní bílé čokolády a pravého kokosu.
Popis produktu
Přinášíme Vám pražené výběrové kešu ořechy obalené v kvalitní bílé čokoládě z rodinné čokoládovny posypané pravým kokosem.
Použité kešu ořechy jsou známé především svou specifickou chutí a vysokým obsah vitamínů skupiny B, E, K, C a dalších minerálů a jsou také skvělým zdrojem přírodních bílkovin a zdravých přírodních tuků.
Při výrobě používáme pouze nejkvalitnější suroviny, výrobek je kompletně bez konzervantů, barviv, lepku, palmového oleje a kompletně bez použití leštidel, jako je šelak nebo arabská guma.
FitMar Kešu v bílé čokoládě a kokosu v bodech:
✅ Bez konzervantů, barviv a lepku
✅ Bez palmového oleje
✅ Vhodné pro vegetariány
✅ Bohatý na rostlinné tuky a vitamíny
✅ 70% čokolády
✅ Český výrobce
Složení
26% kešu pražené nasucho, 70% kvalitní bílá čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor: E322-sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma), 4% kokos strouhaný.
Výživové údaje
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ořechy v čokoládě |
---|---|
Složení: | 26% kešu pražené nasucho, 4% kokos strouhaný jemný, 70% bílá čokoláda |
Použité suroviny: | bílá čokoláda, kešu, kokos strouhaný jemný |
Trvanlivost: | 12 měsíců od data výroby |
Úprava: | dražé |
Země původu: | Česká republika |
Skladování: | Chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem., Po otevření spotřebujte do 3 měsíců |
Vlastnosti: | bez barviv a lepku, bez konzervantů, bez palmového oleje, vhodné pro vegetariány |
Balení: | sklenice 190 g, sklenice 3×190 g, sklenice 5×190 g |
Alergeny: | kešu, kokos, mléko a mléčné výrobky, může obsahovat stopy arašídů, sojový lecithin |
EAN: | 8594183580050 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.