Mléčná čokoláda BIO 52%
Mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaových složek je jiná, než se kterými se běžně setkáváte. Má plnou kakaovou chuť zjemněnou kvalitním mlékem. Ocení ji jak milovníci mléčných čokolád, tak i ti, kteří spíše preferují čokolády hořké.
Vysokoprocentní mléčná čokoláda – jak chutná?
Dle předpisů musí mléčná čokoláda obsahovat minimálně 25 % kakaové sušiny. Na masovém trhu se setkáte většinou s hodnotou něco málo přes 30 %. Mléčná čokoláda z ChocolateHill má výraznou kakaovou chuť a obsahuje 52 % kakaové sušiny. Nedominuje jí cukr. Mléko má za úkol čokoládu zjemnit. Navíc díky němu vynikají chuťové kontury kakaových bobů.
Čokoláda z bobů, které si dovážíme
V čokoládách z ChocolateHillu najdete pouze boby, které si sami dováží a zpracovávají. Většina běžných výrobců pouze nakupuje hotovou čokoládovou hmotu, kterou přepouští do tabulek. Boby projdou procesem třídění, ochutnávání, čistění, pražení a, mletí. Výsledná směs se osladí a vytvoří se z ní tabulky. Tato čokoláda je vyrobená z výběrových kakaových bobů odrůdy Criollo, které pochází z Peru. Jedná se o vzácné odrůdy, které jsou na světové produkci zastoupeny jen v jednotkách procent. Čokoládě propůjčují rafinovanou chuť s ovocnými tóny. Charakteristická je i nízká úroveň hořkosti a kyselosti oproti kvalitativně horším odrůdám.
Vyrábíme jí ručně a bez náhražek
Čokoládová manufaktura ChocolateHill se pyšní tím, že každá tabulka jejich mléčné čokolády dostává zvláštní péči. Každý kus je originál, který pošlou do světa naplněný energií a láskou. Navíc bez jakékoliv chemie, aromat, náhražek, aditiv. Do čokolády nejsou přimíchány ani běžně užívané lecitiny. Stačí pouze základní suroviny - kakaové boby, třtinový cukr, sušené mléko a kakaové máslo. Nic dalšího kvalitní mléčná čokoláda nepotřebuje!
Výživové údaje na 100 g
Energie: 2345 kJ / 566 kcal
Tuky: 39,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 25,5 g
Sacharidy: 42,0 g
z toho cukry: 36,0 g
Bílkoviny: 9,5 g
Sůl: 0,2 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.