Čokoláda s himálajskou solí BIO 65%
Ručně vyráběná bean to bar 65% tmavá čokoláda s himalájskou solí z malé čokoládovny. Použité kakaové boby: Criollo a Trinitario. Vyrobeno v Česku.
Čokoláda se solí – jak chutná?
Když do čokolády přidáte sůl, vznikne vzácný okamžik. Díky tomu, že jsou v této čokoládě obsaženy všechny chutě, které dokáže váš jazyk rozlišit, zažijete přímo vjemovou explozi. Čokoláda se solí obsahuje sladkou, kyselou, hořkou a samozřejmě i slanou chuť, což zapříčiní, že jsou aktivovány všechny oblasti jazyka. Je to opravdu gurmánský zážitek. O kyselou a hořkou chuť se postarají kakaové boby. Sladkou přinese kvalitní třtinový cukr a slanou himálajská sůl. Váš jazyk tuto kombinaci neočekává a možná bude dokonce trošku zmatený. Dobře zmatený! Díky tomu, že je himálajská sůl jemnější než ta klasická, dokáže čokoládu zjemnit. Potlačí její přirozenou hořkost, a naopak vytáhne ovocné tóny kakaových bobů. Díky působení soli dokonce začnete intenzivněji vnímat zajímavé chuťové kontury, které byste v „čisté“ čokoládě rozpoznali jen stěží. Velmi zajímavá je také skutečnost, že ji někteří lidé, díky její jemné chuti, zaměňují za čokoládu mléčnou.
Bean to Bar čokoláda z jedinečných odrůd kakaových bobů
Na výrobu této čokolády byla použita směs odrůd kakaových bobů zvaných Criollo a Trinitario, které pochází z Peru. Jejich chuť je delikátní, jemná, s minimem hořkosti a vyznačuje se svojí ovocností.
Ruční práce a přírodní suroviny
Jelikož je čokoláda vyráběná v malé čokoládové manufaktuře, můžete považovat každou tabulku za originál. Každé tabulce je věnována velká dávka energie a nadšení. Ruční práce se s masovou produkcí nedá srovnávat. Výrobní proces je zcela pod kontrolou a je dbáno na maximální kvalitu finálního produktu. V čokoládách nenajdete žádnou chemii, aditiva, aromata, nebo lecitiny. Všechny čokolády jsou vyrobeny z přírodních surovin. Věříme, že k docílení skvělé chuti si nemusíme pomáhat ničím dalším.
Výživové údaje na 100g
- 2236 kJ / 540 kcal
- 36,8 g
- 24,4 g
- 44,0 g
- 34,4 g
- 7,5 g
- 1,1 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády |
---|---|
Složení: | Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, himálajská sůl (1 %). Obsah kakaové sušiny nejméně: 65 %. BIO produkt |
Kakaové boby: | Země původu Peru, odrůdy Criollo a Trinitario |
Zpracování: | Nealkalizovaná čokoláda, teplota pražení: <115 °C |
Hmotnost: | 60 g |
Informace pro alergiky: | Může obsahovat stopy mléka a ořechů |
Skladování: | Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem |
Země původu: | Česká republika |
EAN: | 8594183410302 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.